2011. december 31., szombat

Sony MDS-S30 MiniDisc mini-deck (28 cm) hibátlan! - Jelenlegi ára: 13 500 Ft

Sony asztali MiniDisc mini deck 28cm
Anyagi okokból túl kell adnom MiniDisc deck és walkman gyűjteményem féltett kincsein
SONY MDS-S30
típusjelű
"mini" méretű (28 cm széles) 
MiniDisc deck
eredeti gyári távirányítóval [RM-D3M] 
ATRAC 3 
Tökéletes műszaki és makulátlan esztétikai állapotban !
A készülék 1994-es modell, 1998-ban vettem tartalék céljára. Azért spajzoltam be tartalékot, mert ennek, a most eladásra itélt készüléknek a kisöccse (egy ugyanilyen MDS-S30) volt az első MD deckem és annyira imádtam, hogy elviselhetetlennek tűnt a gondolat, hogy esetleg elromlik és nem tudom tovább használni, ezért inkább vettem egy tartalékot (így kezdődött valójában a gyűjtés). De az idősebb tesó nem romlott el, vagy 10 éven át nagyon intenzíven használtam, azóta is rendszeres szolgálatban van. Kb. 12 éves korában elengedett a fejmozgató rugó, ezen kívül más baja a mai napig nincs.  
Ezt a készüléket, amit most eladásra hirdetek, meghagytam tartaléknak, magam sosem használtam. Egy ismerősöm ismerősétől vettem, aki nagy elánnal kezdett nagyjából velem egyidőben "emdézni"  aztán nem tudott rá elég időt fordítani, elfüstölt a lelkesedés, a készülékeit és a lemezeit egyaránt eladta (nekem). Vagyis második tulajdonos vagyok, s a készülékben jó ha van összesen 100 üzemóra. Ez látszik is az esztétikai állapotán, ami kifogástalan, a használat nyomait nehéz felfedezni rajta, kijelzője nincs elhalványodva, még a tetején is csak két kisebb bedörzsölődés látszik, de említésre érdemes karcok ott sincsenek ,  
A készüléket eladás előtt átnézettem, műszaki állapota kifogástalan, mechanikája csendes és gyors, magabiztosan olvassa és írja a lemezeket. A ház kivételével minden tekintetben (mechanikailag és elektronikailag) azonos az MDS-302 típusú nagy (43 cm-es) deck-kel, alkatrészeik, nyomtatott áramköri paneljeik csereszabatosak.
A fotók közé felváltva tettem vakuval és vaku nélkül készített felvételeket. Az 1. kép Sony gyári foto,
AJÁNDÉK !
A készülékhez
- 1 db új  (bontatlan) 74 perces MiniDisc-et (stílszerűen SONY-t) és
A villámárat elérő vevőnek (az üres MiniDisc-en felül) 1 db (celofánozott, bontatlan) gyári műsoros MiniDisc-et (Cher-Greatest Hits) adok ajándékba !
 
MIT TUD?
A deck az ATRAC 3 tömörítési algoritmust alkalmazza (amely egy későbbi számozás szerint valójában "ATRAC1 verzió3" -  az ATRAC mozaikszó után a szóköznek jelentősége van a kétféle számozásban), de lényeg, hogy ez lefelé és felfelé is csereszabatos a korábbi és későbbi verziókkal.  
A szokásos MiniDisc funkciókat - szerkesztés (MD Edit - törlés, vágás, forrasztás stb. ), feliratozás, véletlenszerű és ismételt lejátszás, stb. - nem kívánom a várhatóan MiniDisc-es érdeklődői kör számára ismertetni, hisz ezeket mindannyian napi szinten használjuk. Külön kiemelendőnek tartom azonban a mini-deck alábbi tulajdonságait:
A) - az S30 még azon deckek közé tartozik, amelyet felszereltek digitális optikai KIMENETtel is (nem csak bemenettel, mint a későbbi deckek).  
 
B) - fekete előlap, jól látható (nem kopott) fehér feliratok, rendkívül letisztult kezelőgomb-kiosztás, forgatható léptetőtárcsa 
 
C) - változatos felvételi módok 
- automatikus hang-szinkron felvétel (nem csak SONY-ról, hanem bármilyen hangforrásról) 
- mono felvétel választható (lemezkapacitás megduplázódik)
- TIMER (időzített) felvétel tetszőleges külső időzítő csatlakoztatása esetén
 
D) - állítható felvételi szint (VU) az analóg bemeneten, automatikus felvételszint-vezérlés a digitális bemeneten
 
E) - folyamatos VU kijelzés (a későbbi deckeken ezt már külön alternatív kapcsolás - vagy csak VU vagy csak más) -
 
F) - MUSIC CALENDAR (track-tábla) a kijelzőn  (ez egy nagyon hasznos visszajelzés, amiről sajnos később az összes gyártó - a Sony is - leszokott)
 
G) - állítható hangerejű fejhallgató kimenet az előlapon (3, 5 stereo minijack) 
 
 H) - beépített elektromos hálózati adapter
J) -  a Sony továbbfejlesztett MDM-2A típusjelű lemezkezelő mechanikájával és a KMS-210A/JN lézerfejjel van felszerelve, amely ma is kapható
 
K) - 280 (szé) x 83 (ma) x 270 (mé) mm
 
MIT NEM TUD?
Nem MDLP !
Nem NetMD !
Nem Hi-MD !
 
TARTOZÉKOK
- távirányító - a Sony ezt a decket a gyártási ciklusában különböző piacokra, illetve időszakokban különböző távirányítókkal szállította. Jelen ajánlatom az RM-D3M típusú távirányítót tartalmazza, amely filigránabb méretű, mint a későbbi pingpongütő méretű távok (CD szinkron felvétel kezelhető róla ! )
- kezelési kézikönyv (angol-nyelvű, . pdf)
- szerviz-könyv (angol-nyelvű, . pdf)
A deck netto tömege 2800 g (postai feladásra alkalmas védőcsomagolásban kb 3 kg),   legolcsóbb szállítási módja a  postai csomag (alapdíj ebben a súlykategóriában 1050 Ft).
[1-hetes kipróbálási garancia]
Az ár 1 db termékre vonatkozik és nem tartalmazza a szállítási költséget.
Személyes átvétel Budapest/Zuglóban széles idősávban lehetséges.
Gyári új termékekre csak előrefizetést (személyes átvételnél helyszíni kápé-fizetést) fogadok el!
Elállás esetén a szállítási költségek oda-vissza irányban a vevőt terhelik.
Bármely kérdésre 24 órán belül készséggel válaszolok.
Nézd meg további  termékeimet is
(különösen, ha bontatlan MiniDisc-eket is akarsz venni) !



Jelenlegi ára: 13 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-06 14:45
. Sony MDS-S30 MiniDisc mini-deck (28 cm) hibátlan! - Jelenlegi ára: 13 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése