2011. december 29., csütörtök

A Karib tenger Kalózai - A teljes sorozat (4DVD) - Jelenlegi ára: 6 999 Ft


Tartalom: eredeti dvd filmek bontatlanul
Magyar szinkronnal és felirattal
A négy DVD ára együtt 6. 999 Ft
A fekete gyöngy átka (DVD)
A kalózok - és köztük a legkiválóbb, Jack Sparrow kapitány számára gyors, veszélyes és fordulatos játék az élet... és a halál. Ám még a mindig rendíthetetlen nyugalmú Sparrow is kijön a béketűrésből, amikor örök ellensége, Barbossa kapitány elrabolja gyönyörű hajóját, a Fekete Gyöngyöt, felégeti Port Royal kikötőjét, és elrabolja a kormányzó lányát. Elizabeth gyerekkori barátja a gonosz kalóz nyomába veti magát, de egyedül semmi esélye.
Sparrow segítségével azonban talán utolérheti a gonosztevőt, és megmentheti a foglyot. Csakhogy az ártatlan fiatalember nem is sejti, milyen kalandba keveredett: elvégre szövetségese is hét tenger egyik legrettegettebb kalóza, akit őfelsége hadihajói üldöznek; és azt sem sejti, hogy Barbossa és legénysége sem közönséges vízi haramia: kísértetek ők, akiket egy ősi átok minden holdtöltekor csontvázhadsereggé változtat. Az átok megtöréséhez van szükségük Elizabethre...
Holtak Kincse (DVD)
Az év legjobban várt sikerfilmje, a Karib-tenger kalózai visszatérése az átkok, a furcsa teremtmények és a lélegzetelállító kalandok kifogyhatatlan kincsestára. Minden kalózok leglezserebbje, Jack Sparrow kapitány (Johnny Depp) sem térhet ki egy régi, vérre menő adósság rendezése elől: a lelkével tartozik a legendás Davy Jonesnak, az óceán kísérteties urának! Az örvénylő kalandok az ellenállhatatlan Will Turnert (Orlando Bloom) és a szépséges Elizabeth Swannt (Keira Knightley) is magukkal ragadják. A tét hatalmas: Jacket az örök kárhozat fenyegeti. Mindannyiunk kedvenc kalózkapitánya persze nem adja fel könnyen - a lelke megmentéséhez meg kell szereznie a holtak kincsét!
A világ végén (DVD)
Minden kalózok legsármosabbja, Jack Sparrow kapitány (Johnny Depp) Davy Jones fogságba esett, egy homoktenger rabja - éppen akkor, amikor a legnagyobb szükség lenne rá. Will Turner (Orlando Bloom) és Elizabeth Swann (Keira Knightley) kényszerű, ingatag szövetséget köt Barbarossa kapitánnyal (Geoffrey Rush), majd együtt elindulnak, hogy felkutassák és megmentsék Jack kapitányt. Már csak ő hiányzik a kalózvezérek tanácsának kilenc tagja közül, akik kizárólag egyesült erővel tudják megvédeni magukat és a kalóztársadalmat. Az egzotikus Szingapúrtól a világ végéig, sőt még annál is tovább örvénylő akciókkal, viharos szenvedélyekkel, poénáradattal megpakolt kalandos útjuk A Karib-tenger kalózai-trilógia zárófejezete.
Ismeretlen vizeken (DVD)
A Disney és Jerry Bruckheimer producer ezúttal is egy egész hajórakományra való poénnal és kalanddal árasztja el a nézőt. Johnny Depp újra Jack Sparrow kapitány őrületes figuráját játssza e felnőtteknek is szóló mesében, mely igazságról, árulásról, fiatalságról, örökségről - és szirénekről regél!
Jack múltjából felbukkan a titokzatos Angelica (Penélope Cruz), ám a kapitánynak fogalma sincs, mi a fő kapocs köztük: az igaz szerelem vagy egy hatalmas átverés. Hiszen a nő gátlástalan szélhámos, aki, mint mindenki, a titokzatos, örök életet adó forrást keresi. Jack - nem teljesen önszántából - Feketeszakáll (Ian McShane), a legrettegettebb kalóz hajójának fedélzetén találja magát, és törheti a fejét, hogy kitől féljen jobban: tőle vagy Angelicától. A Rob Marshall által rendezett film zsúfolásig van lélegzetelállító összecsapásokkal, rejtélyekkel és fanyar humorral.
Hangsáv(ok):
Dolby Digital 5. 1 magyar; Dolby Digital 5. 1 angol
Felirat(ok):
magyar; angol
Képformátum(ok):
16: 9 (1, 66: 1) (1, 78: 1) (1, 85: 1) (2, 35: 1) (2. 40: 1) (2, 76: 1)
Korhatár:
Tizenkét éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
Extrák:
Interaktív menü
Közvetlen jelenetválasztás
Kimaradt jelenetek
Audiokommentárok
Kisfilmek
Bakiparádék
Kérem tekintse meg termékeinket:
soldiertom1 - vaterabolt termékei
Tisztelt Érdeklődő!
KIZÁRÓLAG CSAK A TERMÉKLAPON OLVASHATÓ SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK ELFOGADÁSA ESETÉN LICITÁLJON A TERMÉKRE!
Átvételi módok:
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:
A 14. kerületben, a Bosnyák térnél található irodánknál lehetséges hétköznap délután.
POSTAI ÚTON:
Minden küldeményünket ajánlott küldeményként bélelt borítékban postázzuk banki előre utalás után.
A postaköltség:    490 Ft -tól a megrendelt termékek súlya alapján
FUTÁRSZOLGÁLATTAL:
Termékeinket az MPL Futárszolgálat szállítja házhoz.
A termék értékbiztosított küldeményként kényelmes háztól-házig küldéssel érkezik.
Az ár minden terméknél a csomag súlyától és értékéről függetlenül kerül felszámításra
Díjak:   Banki átutalás esetén 890 Ft
Utánvéttel:   1. 390 Ft ( a Futárnak fizetendő a küldemény ára és a futárköltség)
Kedvezmény: 15. 000 Ft feletti  vásárlás esetén ingyenes futárszolgálat!
Szállítási info:
A szállítási idő kb. 1-5 munkanap!
Amennyiben azonnal kellene a termék, kérdezzen a szállítás/átvétel várható időpontjáról!



Jelenlegi ára: 6 999 Ft

Az aukció vége: 2012-01-01 07:05
. A Karib tenger Kalózai - A teljes sorozat (4DVD) - Jelenlegi ára: 6 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése